Har du nackbesvär utan att du vet varför så kan det vara dags att se över dina kuddar. Kuddar.se har kuddar i alla prisklasser och former – men det handlar framförallt om att hitta en kudde som passar just dig.

Vi rekommenderar Tempur Sovkudde. Du hittar tempur kuddarna genom att söka i sökfältet eller genom att klicka in på varumärket MP till vänster. Sök ex. ”Tempur Sovkudde” för att få fram kuddar som är rekommenderade.

Tempurkudde – Sovkudde med optimal avlastning
Tempur sovkudde ger en optimal avlastning för nacken. En god sömn, smärtfri nacke och en rygg som mår bra betyder mycket för ditt vakna liv. En Tempurkudde formar sig perfekt efter din nacke och ger därför en optimal bekvämlighet. Den kan lindra smärta, snarkningar och sömnproblem. Kuddar.se har flera olika Tempurkuddar med skiftande egenskaper för att du ska hitta en kudde som passar just din nacke och sovställning. Att sova på Tempur kan vara en ganska stor omställning där det kan ta upp till två veckor innan du vant dig.

Kuddar för dig med lite större nackproblem
Tempur Sovkudde Millenium och Tempur Sovkudde Original hjälper dig med svåra nackproblem. Om du känner dig instabil i nacken eller vill ha ett bra stöd rekommenderar vi Millenium eller Original.

Om du söker efter en kudde för lättare nackbesvär, eller bara vill ha en bra kudde så rekommenderar vi den sovkudden Tempur Cloud eller Tempur sovkudde Symphony. De ser ut som vanliga kuddar men har lite andra egenskaper.